Svaki dan ste okruženi informacija, u kojima je IT kadar najtraženiji i da programeri, dizajneri i informatički pismeni ljudi najlakše dolaze do posla i dobro zarađuju. Želite i Vi biti dio toga. Sada je prilika. Dođite na Info veče web
programiranja 16. novembra u Studentskom kampusu, koja je potpuno besplatna i saznajte sve o kursu web programiranja.
Ako ne želite tapkati u mjestu i nervirati se zbog mukotrpnog traženja posla ili poslodavca koji ne cijeni Vaš rad, prava prilika je kurs web programiranja. On će Vam omogućiti da steknete nova znanja koja će omogućiti bogate poslovne ponude. Kako stara narodna poslovica kaže da lijepa riječ gvozdena vrata otvara, tako rad na računaru otvara veliki broj poslovnih vrata. Nemojte čekati, iskoristite trenutak i naučite vještine koje su potrebne za pravljenje sajtova. Te vještine se sastoje u pisanju koda, koji će funkcionalno i vizuelno redati
elemente onako kako želite. Poput izgradnje kuće, dizajn stranice se sastoji od nekoliko koraka. Prvo ćete se upoznati sa osnovama HTML jezika i CSS stilom.
Naučićete kako da pravite menije, dodajete slike, postavljate različite fontove i boje i povezujete stranice. To je samo jedan dio onog što Vas čeka na ovom kursu. Kasnije ćete znanje sve više proširivati, kako bi napravili moderan i dinamičan sajt.
Odvojite dio svog vremena u subotu 16. novembra i dođite u Studentski kampus na Info veče. Neće vas ništa koštati, a možda će uticati na to napravite prvi korak prema lijepšoj budućnosti.

ads

Grupna obuka

Cijena Besplatno !!!

Upiši ovaj kurs

Prijavite se za naš newsletter